PRESENTACIÓ DE NOVES SÒCIES - MIRADES SILS

22/10/2018

A partir d'ara, periòdicament, us anirem presentant les noves sòcies de la cooperativa perquè les conegueu i us hi pogueu posar en contacte si us interessa.

Nom del projecte: MIRADES – MARE DE DIA

Adreça: VEÏNAT DE LA BARCELONETA, 15  17410 SILS

Província: GIRONA

Persona de contacte: AGNÈS ALEGRÍ

Telèfon de contacte: 676.31.31.85

Correu electrònic: mirades.sils@gmail.com

Pàgina web: www.miradessils.wordpress.com

Xarxes socials: https://www.facebook.com/miradessils

Descripció del projecte: 

El projecte de Mirades ofereix un servei alternatiu d’atenció a la infància, d’entre 4 mesos i 6 anys, i amb un màxim de 4-5 infants. Situats en un entorn rural i a menys de 5 minuts del centre de Sils, la masia disposa d’espais i materials, rics en descobriments i experiències, on l’infant és el protagonista.

Amb la mirada i acompanyament de l’Agnès, Mirades ofereix una educació personalitzada, acord i respectuosa amb els ritmes naturals de cada infant a fi de desenvolupar-se de forma integral i comptant amb la participació i col.laboració de les famílies, que són copartícips d’aquest projecte. Tanmateix, la principal activitat dels infants serà el joc lliure i la descoberta del seu entorn i materials per sí mateixos. També es proposaran activitats i tallers per treballar els diferents àmbits (psicomotriu, cognitiu, emocional i social) a travès dels diferents llenguatges: verbal, musical, corporal, plàstic i lògico-matemàtic i oferint moments d’observació, descoberta, experimentació i manipulació de diversos materials. Alhora es farà immersió lingüística d’anglès d’una forma natural i lúdica tal i com aprenen el seu idioma matern. Totes les activitats seran petites propostes que s'oferiran a l'infant i el serà lliure d'escollir-les o no, i en cas de no fer-ho, podrà seguir fent joc lliure amb els materials i espais de la llar amb l'acompanyament de la mare de dia.

La voluntat d’aquest servei és que l’infant es senti com a casa, en un entorn familiar i acollidor, on pugui explorar les seves capacitats i habilitats i adquirir-ne de noves, amb el suport d’un adult de referència, en aquest cas, la mare de dia que l’acompanyarà amb amor i respecte en aquest viatge de creixement i desenvolupament.

Mirades és crèixer en la natura, respecte pels ritmes i temps de cada infant, atenció, dedicació i amor i amb el joc com activitat principal. Mirades és conèixer altres famílies i persones que volen enriquir-se mútuament, donar-se suport en l'educació i criança dels infants i tenir una visió diferent del món i la societat. Si ens vols conèixer, estarem encantats de rebre't i explicar-te el nostre projecte personalment.

Altres observacions:

A Mirades estan oberts a rebre persones que vulguin col.laborar o cooperar en el projecte així com a tenir gent fent pràctiques o voluntariat ja que creuen que cal anar fent xarxa dins la comunitat educativa, ja que “es necessita a tota una tribu per a educar a un infant”.

Imatges: