NOVETATS COVID-19

PROTOCOL D' ACTUACIÓ respecte al COVID-19, per TOTS ELS SERVEIS/CASETES QUE PRESTEN LES SOCIES I TRABALLADORES DE LA COOPERATIVA.

INFORMACIÓN ERTE- MEDIDAS EXTRAORDINARIAS CORONAVIRUS COVID-19 PARA LAS SOCIAS TRABAJADORAS


Aquest procediment s'ha de posar en marxa en el moment en què les autoritats decreten el tancament de les escoles bressol i centres escolars en general en les seves respectives comunitats autònomes.


Comunicat Coronavirus MDD
Comunicat Coronavirus MDD - Comunitat de Madrid
Protocol d'actuació COVID-19
Cooperatives de treball - Notes informatives sobre terminis de processos de contractació pública i subvencions

 

INFORMAICÓ D'INTERÉS

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) facilita informació actualitzada de les mesures que ha pres per encarar la situació d’emergència causada pel COVID19. Per aquest motiu, transmeten, adjuntada, una infografia sobre com donar-se d’alta com a demandant d’ocupació, on es reflecteix tant la possibilitat de complimentar el formulari dissenyat en línia o l’accés al telèfon gratuït 900 800 046, així com els enllaços a webs on hi consta també aquesta i d’altra informació d’especial interès en aquests moments.

 A la pàgina web del SOC  https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/  podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19.